0
Ostali sportovi

SD Crvena Zvezda, sportsko drustvo, 77. rodjendan, 4.3.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DETALJI NESREĆE KOD STARE PAZOVE: Crvena zvezda se oglasila povodom izletanje autobusa sa puta! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.23 u 19:50

Na svu sreću nije bilo povređenih

Džudo klub Crvena Zvezda je izdao saopštenje nakon incidenta koji se dogodio sa njihovim autobusom blizu Stare Pazove.

Autobus, koji je prevozio takmičare iz sekcija Stare i Nove Pazove nakon turnira u Novom Sadu, krenuo je ka Beogradu sa članovima kluba iz Beograda.

Upravljao ga je profesionalni vozač koji je, nažalost, pogrešno skrenuo na petlji autoputa kod Stare Pazove.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Prilikom povratka sa takmičenja „Turnir velika Vojvodine“ u Novom Sadu, nakon što su iz autobusa Džudo kluba Crvena zvezda izašli takmičari iz naših sekcija iz Stare i Nove Pazove, klubski autobus sa članovia kluba iz Beograda nastavio je putovanje ka Beogradu. Autobusom je upravljao profesionalni vozač autobusa koji je pogrešio skretanje ka Beogradu na petlji autoputa kod Stare Pazove – navode u klubu:

U pokušaju da okrene autobus na putu, zadnjim točkovima je sišao sa kolovoza na ravnu travnatu površinu pored puta. Zbog proklizavanja tih točkova nije mogao da se vrati na put pa su džudisti iz autobusa imali lakši trening u smislu guranja autobusa. Kako kažu, zvezdini šampioni su to uradili sa smehom i lakoćom tako da su posle par minuta nastavili put ka Beogradu, a iz kluba posebno ističu da nije došlo do bilo kakve saobraćajne nesreće.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter