0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI IMT MOŽE DO IZNENAĐENJA PROTIV ZVEZDE?: Evo gde možete pratiti duel, koje su kvote!

Objavljeno: 28.10.23 u 10:25

Uzbudljiv susret.

U okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije danas od 18:30 odmeriće snage fudbaleri IMT-a Crvene zvezde na stadionu ‘Tržnog centra’. Ovaj meč bi za izabranike Baraka Bahara trebalo da bude otrežnjenje nakon loše partije protiv Javora i poraza od Lajpciga Ligi šampiona.

Tim iz Ljutice Bogdana je nakon silovitog starta takmičarske godine posustao i krenuo da se meču u svakom meču, a ovaj susret može dati odgovore na mnoga pitanja. Još veći pritisak na šampiona države može biti i bodovna prednost večitog rivala  Partizana  koja je sedam bodova, ali uz utakmicu više. 

Bahar je pred ovaj duel istakao da moraju biti maksimalno fokusirani na ovu utakmicu kako bi došli do željenih rezultata.

BAHAR PRED IMT: ‘Svi su zdravi – Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno!’

Sa druge strane ‘Traktoristi’ su bili pravi hit prvenstva na početku sezone, ali onda su takođe posustali, ali opet, pokazuju veliki kvalitet. Skup mladih i talentovanih igrača sa dirigentom Nebojšom Jandrićem koji je sjajno uklopio ovaj tim. IMT trenutno zauzima 11. mesto na tabeli, a pobeda protiv Zvezde bi dala vetar u leđa ovim mladim momcima.

Jandrić je pred susret za ‘crveno-belima’ naveo da želi da njegova ekipa ostvari dobar utisak protiv šampiona Srbije.

JANDRIĆ MOTIVISAN PRED ZVEZDU: ‘Želim da ostavimo dobar utisak protiv tako jakog rivala!’

Ova utakmica biće na programu na kanalu Arena Sport Premium 1, Crvena zvezda je prema kladionici AdmiralBet apsolutni favorit.

IMT NOVI BEOGRAD 12.00

NEREŠENO 6.80

CRVENA ZVEZDA 1.22

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter