0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Brentford FC

ČELSI DOMINIRAO PA DOŽIVEO PORAZ: Brentford treći put za redom slavio na ‘Stanford Bridžu!’ (FOTO)

Objavljeno: 28.10.23 u 15:50

‘Plavci’ nisu uspeli da dođu do trijumfa.

Fudbaleri Čelsija dočekali su na svom ‘Stanford Bridžu’ ekipu Brentforda od 13:30 u okviru desetog kola engleske Premijer lige.  Gosti su slavili  rezultatom 2:0, a stelci su bili Pinok u 58. minutu i Embeumo u 94. Tokom čitavog susreta tim iz Londona je bio dominatan i imao kontrolu igre, a takođe je bio uspešniji u šutevima na gol.

FOTO: Twitter/ Chelsea FC

U prvom poluvremenu su domaći igrači potpuno dominirali, ali se ekipa Tonija Franka odlično branila, pa se na odmor otišlo najnepolularnijim rezultatom 0:0. U drugom delu je bila ista slika, ali su fudbaleri Brentforda bili veštiji i na kraju odneli pobedu rezultatom 2:0. 

Čelsi se u ovom trenutku nalazi na 11. mestu sa 12 bodova i u narednom kolu igra protiv Totenhema u derbiju Londona. Sa druge strane, fudbaleri Bretnforda su su ovom pobedom popeli na 10. pozicija sa 13 osvojenih bodova, a u sledećoj utakmici ih očekuje okršaj sa Vest Hemom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter