0
Evroliga

FOTO: Starsport

‘ZAMISLITE DA SE JOŠ BAVIM TIME’: Obradović o učešću Dubaija u Evroligi!

Objavljeno: 27.10.23 u 11:55

‘Sačuvaj me Bože.’

Trener Partizana, Željko Obradović je sinoć na konferenciji za štampu posle utakmice sa Crvenom zvezdom dobio pitanje o potencijalnom učešću Dubaija Evroligi. Žoc je nasmejao sve svojim odgovoriom i poručio da nema pojma o čemu se radi i da je skoncentrisan na svoj tim.

-Moje mišljenje jeste da nazovete direktora ABA lige i sve te koje su vam pričali, pošto ja nemam pojma o čemu se radi. Zamislite da se još bavim time, uz ovo što imamo s timom i ovim utakmicama, da se bavim i time da li će Dubai da igra. Sačuvaj me Bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije, ja prvi put čujem. Izvinjavam se, ali ja sam koncentrisan na moj tim – poručio je.

Dodao je da nema vremena da razmišlja o drugim stvarima sem o utakmicama koje slede.

-Bilo je pitanje na prošloj o novom igraču, nemam vremena, ja stvarno nemam vremena, vi shvatate šta znači igrati dva derbija u dva dana, a kad prođe derbi, idemo u Baskoniju, pa sledeća utakmica, Split ne znam kako ćemo ići, da li ćemo autobusom, da li će trajati 14 sata, u tom smislu – jasan je Obradović.

OBRADOVIĆ NAKON TRIJUMFA NAD ZVEZDOM: „Veoma sam ponosan na tim, ovo veče nećemo nikad zaboraviti!“

Podsetimo, košarkaši Partizana su sinoć savladali Crvenu zvezdu rezultatom 88:86 u prvom ovogodišnjem derbiju u okviru petog kola Evrolige. Takođe, već nekoliko dana je u žiži javnosti rekonstrukcija najeltinijeg košarkaškog takmičenja u kojoj se pominjalo učešće Dubaija u istom. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter