0
Lifestyle

FOTO: Hisense

TRI IGRE KOJE MORATE DA IGRATE OVE SEZONE! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.23 u 13:10

Od novog superheroja, preko starog znanca koji nas zabavlja već decenijama do najnovije sportske simulacije koju hvale i kritika i igrači. I još jednu, kao bonus…

Jesen 2023. godine ostaće upamćena po mnogobrojnim gejming hitovima za sve platforme. Ne samo da je ponuda igara bila dobra, nego i raznovrsna, pa u hitovima gejming industrije, koja je tokom 2022. godine premašila vrednost od 202 milijarde dolara, mogu da uživaju igrači konzola i PC računara podjednako.

Oktobar je bio vrlo zanimljiv mesec koji nam je doneo makar tri, četiri igre koje će ostati upamćene zauvek, jer su prekretnica žanrova kojima pripadaju, a mogu se smatrati i prekretnicom za platforme na kojima su se pojavile. Nakon Super Mario Bros. Wonder, Marvel’s Spider-Man 2, FC24 naslova i još jednog (ostanite sa nama do kraja), vreme je da razmislite i o ulaganju u novu opremu, pre svega ekran na kojem ćete ih igrati, jer ove tri, četiri igre zaslužuju samo najbolje performanse. Ukoliko u ovom trenutku birate i novi TV – baš imate sreće!

Kompanija Hisense je globalno je, ali i u Srbiji, već ponudila svoj najnoviji gejming model televizora – Hisense 65E7KQ PRO – koji možete pogledati i kupiti u Hisense / Gorenje studijima širom zemlje, kod prodajnih partnera ili na Hisense Srbija sajtu (isporuka na kućnu adresu je za samo tri do pet radnih dana).

Hisense 65E7KQ PRO je QLED Smart TV koji se prilagođava posebno gejming potrošačima, svojim automatski aktiviranim GAME MODE PRO režimom, ali i ljubiteljima sporta, koji će uživati u sportskim prenosima pomoću najnovijih tehnologija za prikaz i AI unapređenja slike. Ipak, ovde smo pre svega zbog igara, pa pogledajte naš izbor za ovu sezonu.

Super Mario Bros. Wonder

Klasična 2D platforma začinjena je dodatkom čudesnih cvetova, koji omogućavaju nove pristupe gejmpleju, a bedževi glavnom igraču daju dodatne moći, koje ćete morati mudro da koristite od nivoa do nivoa, kako biste pokupili sve novčiće i otkrili tajne kojima ćete biti bogato nagrađeni. Nivoi su gradirane težine, od jedne do pet zvezdica i moramo da priznamo da su brzi refleksi i pravovremena reakcija izuzetno važni na teškim nivoima. Zahvaljujući promenljivoj brzini osvežavanja od 144 Hz (VRR) i odzivu od samo 9 milisekundi, Hisense 65E7KQ PRO omogućiće najbolji odgovor na svaku akciju koju osmislite.

FOTO: Nintendo

Super Mario Bros. Wonder možete da igrate sami, sa jednim od 10-ak omiljenih likova iz celog Super Mario serijala ili onlajn, a Nintendo Switch konzolu ćete lako povezati sa televizorom, jer nudi HDMI, USB, Bluetooth, Wi-Fi i druge načine povezivanja sa uređajima iz okruženja i internetom.

Veoma važna karakteristika svih Super Mario igara je i zvuk, a ovaj TV će vam pružiti nezaboravan doživljaj i mnoge vratiti u detinjstvo, jer je brkati vodoinstalater već decenijama na našim ekranima. Matacritic trenutno Super Mario Bros. Wonder ocenjuje sa 9.3 i preporuka je da svi (koji imaju konzolu) odigraju ovu igru, jer je jedna od najboljih iz serijala.

Marvel’s Spider-Man 2

Nazivaju je remek-delom PlayStation 5 konzole i jednom od igara koja će redefinisati očekivanja igrača. Vizuelna komponenta je jedan od najjačih aduta koji kritičari hvale, a da biste digitalni Njujork doživeli na pravi način pobrinuće se Quantum Dot tehnologija, koja na Hisense 65E7KQ PRO donosi preko milijardu nijansi svih boja. DLED panel od 65 inča omogućava Dolby Vision ATMOS prikaz sa jasnijim nijansama bele, dubljim crnim tonovima i ultra-živim bojama, koji će pomoći da kadrovi igre izgledaju bogato, prepuni detalja i finih prelaza koji mogu biti od ključne važnosti tokom misija čiji je cilj istraživanje prostora i pronalazak tajnih predmeta.

FOTO: 2 Sony

U Marvel’s Spider-Man 2 igri prepliću se dve priče – Pitera Parkera i Majlsa Moralesa – svaka sa svojom atmosferom i narativom, koje pletu savršen scenario spreman za nagovešteni treći nastavak. Kritika ne štedi sjajne ocene ove igre, a da biste je doživeli na savršen način pobrinuće se HDR, tehnologija koja poboljšava sliku tako da jasno vidite svaki detalj.

Što se zvuka tiče, Hisense 65E7KQ PRO podržava Dolby ATMOS, WISA ready bežični zvuk i ima dodatni sabvufer, koji zajednički omogućavaju da čujete i najtananije zvukove i uživate u audio doživljaju igre kao nikad do sada.

FC24

Electronic Arts je uspešnije, nego što se očekivalo, transformisao FIFA serijal fudbalskih simulacija u novu igru FC24. I dalje je to u svojoj srži FIFA igra i sa sobom donosi veliki broj poznatih elemenata, ali se igrači i kritika slažu da je ovo vizuelno najjača sportska simulacija ikada. Pokreti igrača su fluidni, prirodni, fizika je ispoštovana, a animacije i međusekvence su toliko uverljive da imate utisak da zaista gledate utakmicu u direktnom prenosu, a ne da igrate igru.

FC24 možete da igrate na konzolama ili na računaru, a sve na Hisense 65E7KQ PRO televizoru, koji podržava AI Sportski režim i donosi stadionsko uživanje bilo da se radi o sportskim prenosima ili igranju simulacija. Videćete svaku akciju, odlučan pogled igrača i uzbuđenje svih u publici.

Odabirom ovog televizora osetićete magiju EURO 2024 prvenstva i kvalifikacija, jer je Hisense treći put zaredom globalni partner ovog prestižnog takmičenja. Do tada ćete prste i grlo moći da zagrejete igranjem FC24 igre, koja je odlična uvertira za ono što nas čeka na leto u Nemačkoj. Sportski režim i AI unapređenje slike pobrinuće se da se kod kuće osećate kao na stadionu i to u punoj 4K rezoluciji.

Bonus igra: Alan Wake 2

U najstrašnijem mesecu godine, kada je Noć veštica i kada mnogi voli de se prepadaju trivijalnim sitnicama, možete da igrate i Alan Wake 2 igru, horor priču koja dobija sjajne kritike. “Čudovišta imaju brojna lica“ je poruka, koja iz nekoliko uglova priča noćnu moru kroz koju prolaze protagonisti i njihovo okruženje.

Mračna priča zaslužuje mrak kakav Hisense 65E7KQ PRO može da isporuči, propuštajući tek toliko svetla da možete da vidite ono što igrate i uživite se u priču baš kako su kreatori igre želeli. Svaki zvuk i šum su važni za atmosferu, ali taj deo smo vam već objasnili. Vaše je samo da odaberete kako ćete igrati Alan Wake 2 – sami ili u društvu…

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter