1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

STEFANOVIĆ NAKON POBEDE NAD SPLITOM: ‘Utakmica sa Zvezdom je pokazala šta možemo!’

Objavljeno: 27.10.23 u 23:57

Zadovoljan je nastupom svojih igrača.

FMP je danas od 18 časova u Železniku dočekao ekipu hrvatskog Splita, u okviru 5. kola ABA lige. Uoči ovog kola oba tima imala su samo po jednu pobedu.

Nakon vrlo solidnog duela, slavio je domaćin rezultatom 84:66 i treba napomenuti da su većim delom utakmice imali potpunu kontrolu.

‘Čestitke mojim momcima na pobedi. Lošiji je start sezone, nismo blistali, ali sam bio ubeđen da ćemo pobediti. Utakmica sa Zvezdom je pokazala da možemo. Utakmice sa Zvezdom i Partizanom su takve da se u njima najviše napreduje. Nije bilo lako, prva pobeda na domaćem terenu. Osetio se taj pritisak, ali su to izneli danas.’ – rekao je Stefanović i potom dodao:

‘Imali smo obavezu danas, jer kada smo igrali sa Megom, tim menadžer Marko nam se ženio. Nismo mu podarili pobedu. Danas smo imali obavezu više jer je moja desna ruka Vasa Đurić stao na ludi kamen u nedelju, pa smo hteli da osiguramo da bude lepa atmosfera i to smo uradili.’ – zaključio je trener FMP-a.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter