10
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRAMAN POTEZ SMAILAGIĆA: Centar Partizana poveo navijanje uvredljivom pesmom na račun Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.23 u 17:20

U pobedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi…

Košarkaši Partizana savladali su svog večitog rivala, Crvenu zvezdu u okviru 5. kola Evrolige rezultatom 88:86.

Sjajn meč je viđen u beogradskoj Areni pred više od 20 hiljada navijača „crno-belih“. Meč je prošao bez ikakvih incidenata, čime je poslata lepa slika u Evropu.

Ipak, jedan detalj, koji je zabeležen na kameri, bacio je ljigu na centra Partizana i reprezentativca Srbije, Alena Smailagića. Tokom slavlja sa navijačima, bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa, uzeo je megafon i započeo stih uvredljive pesme na račun večitog rivala.

 

 

Ide da li je Zvezda k**** – započeo je Smailagić, nakon čega su se pristalice kluba iz Humske nadovezale iz sveg glasa.

39
50

10 Komentara

  1. Prostački. Na žalost to nije ni prvi ni poslednji put da se igrači Partizana ponašaju na taj način. Sve će im se to vratiti. Karma je čudo.

    1
    2
    Odgovori
  2. A sto ovako nesto ne napisa, kad vredjaju Partizan, posteni novinarcicu. Valjda te cora za ova trabunjanja dobro nagradio.

    2
    3
    Odgovori
  3. Zvezda je SRPSKI klub za koji navija većina srpskog naroda, da je ti magarce nazivaš kurvom, da imaš mozga imalo znao bi šta pričaš, pravda će tebe oni što ti daju da se tako ponašaš i natjeraće te da se izvineš ali ti nemogu dati mozga da budeš pristojan. I još nešto nijedan selektor Košarkaške reprezentacije Srbije te nebi trebao pozivati u reprezentaciju takvi kao ti nebi trebalo da nose grb Srbije. Poz.

    7
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter