0
Košarka

FOTO: Starsport

PARTIZAN BEZ KLJUČNOG IGRAČA IDE NA MEGDAN ZVEZDI: Loše vesti za ‘crno-bele!’ (FOTO)

Objavljeno: 27.10.23 u 13:35

Da li Partizan može i do druge pobede u roku od pet dana?

Tim Željka Obradovića je sinoć ostvario prvu pobedu u ovogodišnjem derbiju u petom kolu Evrlige nad ‘crveno-belima’ rezultatom 88:86. Bio je pravi praznik košarku sinoć u Štark areni, a sjajnim potezima Alekse Avramovića ‘crno-beli’ su na kraju slavili bez obzira što su pre toga gubili u jednom trenutku dvocifrenom razlikom.

Imaće košarkaši Partizana novi ispit u ponedeljak, ali ovog puta u AdmiralBet ABA ligi od 21 čas. Međutim, loše vesti za sve u taboru šampiona regionalnog takmčenja je da kapiten Kevin Panter neće igrati taj duel zbog povrede koje je doživeo sinoć. I sam Obradović je na konferenciji za medije istakao probleme sa povredama i naveo da Panter ima problem sa nogama.

FOTO: Starsport

Kevin ima povredu kolena da jednoj, a na drugoj nozi zadnje lože, a prognoze nisu ohrabrujuće, a to su takođe potvrdili iz kluba.

-Kapiten Partizana je tokom sinoćnjeg derbija doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena u periodu koji je pred nama. Panter je doživeo povredu zadnje lože, dok je na drugoj nozi pretrpeo jak udarac u koleno. Priroda povrede je takva da će kapiten crno-belih, prema prvim prognozama, biti van tima minimum dve nedelje – navode iz Partizana.

AVRAMOVIĆ NALETEO NA NAVIJAČE POSLE MEČA PA IH BACIO U TRANS: Potez koji ih je oduševio! (VIDEO)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter