0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

LAZETIĆ POSLE PORAZA OD FRAJBURGA: ‘Protiv takve ekipe ne sme da se prave faulovi u zoni šuta!’

Objavljeno: 27.10.23 u 08:50

‘Bili smo dobro organizovani, i pored malo sreće koju smo imali u određenim momentima.’

Fudbaleri TSC-a sinoć su poraženi od Frajburga rezultatom 3:1 u okviru trećeg kola Lige Evrope, a strateg Topolčana, Žarko Lazetić izneo je svoje utiske nakon ovog meča.

– Bili smo dobro organizovani, i pored malo sreće koju smo imali u određenim momentima. Frajburg nije ekipa koja je dobra u organizaciji napada, ali su izuzetni iz prekida – istakao je.

Dodao je da se teško vratiti posle preokreta.

-Protiv takve ekipe ne sme da se igra rukom u šesnaestrecu, da se prave faulovi u zoni šuta. Ne mogu da kažem da smo pali u drugom poluvremenu, ali kad okrenu rezultat teško je da se vratiš – naveo je on.

Smatra da je falilo napadanje u dubini.

– Čestitam mojim momcima i čestitam Frajburgu na pobedi. Bili smo kompaktni, dobro izlazili, pritiskali, dobri na drugoj lopti… Falilo je napadanje dubine – jasan je strateg vicešampiona Srbije.

Ove utakmice za njih su kao veliko školovanje na Harvardu.

– Za nas je igranje u Ligi Evrope protiv Frajburga, Vest Hema i Olimpijakosa kao školovanje na Harvardu. Želim da odigramo bolje u Nemačkoj, da budemo bolji na prekidu. Zadovoljan sam progersijom ekipe – zaključio je Lazetić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter