0
FIBA Liga šampiona

Head coach Zeljko Obradovic (L) and head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DŽIKIĆ SE VRAĆA SVOJOJ KUĆI: Hapoel ide stopama Makabija, Beograd domaćin FIBA Lige šampiona!

Objavljeno: 27.10.23 u 18:55

Čelnici ovog takmičenja su se zahvalili KSS-e

Košarkaši Hapoela iz Jerusalima, igraće svoje „domaće“ utakmice do daljnjeg u Beogradu, konkretno u Hali „Aleksandar Nikolić“. Ovu vest potvrdila je FIBA Liga šampiona, putem svog tviter naloga.

Tom prilikom su se zahvalili Košarkaškom savezu Srbije, na pružanju pomoći klubovima iz Izraela, usled trenutnog ratnog stanja u toj državi.

– Hapoel Jerusalim će svoje domaće utakmice u grupi G FIBA Lige šampiona igrati u Beogradu. Košarkaška Liga šampiona i klub su zajednički doneli odluku zbog trenutne bezbedonosne situacije u Izraelu, uz konsultacije sa vlasnicima i svih garancija koje su dobijene od strane Vlade Srbije i KSS-a. Utakmice će igrati u hali „Aleksandar Nikolić“ bez prrisustva publike. U sredu prvog novembra oni će biti domaćini Galatasaraju – stoji u saopštenju FIBA Lige šampiona.

 

 

Ova informacija sigurno raduje i trenera Hapoela, Aleksandra Džikića, koji se tako vraća na mesto na kojem je vodio ekipu Partizana u sezoni 2016/17.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter