0
Košarka

FOTO: Twitter/ Denver Nuggets

AMERIČKI ANALITIČAR O JOKIĆU: „Pogrešio sam, Nikola je istinska legenda NBA lige“! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.23 u 16:50

Ko prizna, pola mu se prašta…

Američki novinar i NBA analitičar, Nik Rajt, pohvalno je govorio o srpskom reprezentativcu i aktuelnom MVP-u finala, Nikoli Jokiću.

Rajt je domaćoj javnosti poznat kao neko ko je konstatno osporavao dostignuća sjajnog Somborca ali čak je i on sada uvideo svoju grešku, zbog čega se javno izvinio i priznao da je pogrešio.

Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu – izjavio je Rajt za „First thing first“.

 

 

Poznati novinar se dotakao i teme ko je najbolji po njemu u eri posle Lebrona Džejmsa.

Moj kriterijum po čemu gledam su sledeća, prsten, ispadanje na startu plej-of. MVP trofeji, što se tiče Jokića, on spada u taj kriterijum i definitivno jedan je od najboljih svih vremena – zaključio je Rajt.

Ovaj deo možete pogledati od 14:00 do 16:00 na videu iznad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter