0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ZVEZDINI BISERI NAKON DUELA SA LAJPCIGOM: ‘Ozbiljna su ekipa – Moj fudbalski san je bio da igram Ligu šampiona!’

Objavljeno: 26.10.23 u 15:20

Oni su budućnost ‘crveno-belih’.

Talentovani dvojac fudbalera rođenih 2005. godine koji je stasao u našoj Omladinskoj školi – Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović, dobio je priliku da protiv RB Lajpciga debituju u Ligi šampiona, ali ujedno i da pokaže kakvu budućnost Crvena zvezda ima u svojim redovima.

Nedeljkovića su centimetri delili od toga i da upiše prvenac, lopta je pogodila stativu.

– Žao mi je što samo malo nije lopta skrenula u gol, s obzirom na to da je defanzivac Lajpciga kačio… Mislim da bi na 3:2, mogli da napadnemo i da dođemo do remija, jer smo zaista bili bolji rival u drugom poluvremenu. Ipak, Lajpcig je ozbiljna ekipa, mnogo kvalitetnih pojedinaca koji su pokazali da potezom mogu da reše utakmicu. No, u Beogradu pred punom Marakanom mislim da možemo do dobrog rezultata. Pre toga nas čeka utakmica sa IMT-om u subotu, koja je izuzetno važna i verujem da ćemo uz pune tribine naših navijača upisati trijumf. Moj veliki fudbalski san je bio da igram Ligu šampiona, još u dresu kluba za koji navijam, presrećan sam i ponosan na sebe – rekao je Nedeljković.

Lajpcig – Crvena Zvezda, Liga Sampiona, Liepzig, Germany, 26.10.2023. foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Mijatović je odmah po ulasku kreirao šansu Lučiću, a reklo bi se i ravnopravno se nosio sa snažnim štoperima Lajpciga.

– Maštao sam o tome da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i hvala Bogu da mi se to ostvarilo. Hvala naravno i stručnom štabu na prilici, ali i navijačima koji su 90 minuta pevali tako da smo se osećali kao da igramo u Beogradu. Žao mi je što rezultat nije bio pozitivan, jer mislim da smo ga zaslužili. Drugo poluvreme je recept naše igre, nemam dilemu. Poštujemo Lajpcig, ali jedva čekamo revanš u Beogradu, pred punom Marakanom. Do tad, bitno je i da pobeđujemo u Superligi, a prvi izazov je već u subotu protiv IMT-a. Verujem da ćemo uz pune tribine upisati pozitivan rezultat – zaključio je Mijatović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter