1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TEODOSIĆ DOBIJA JEZIVE UVREDE: Navijači Crvene zvezde ga molili da dođe, a sada hoće da ga oteraju! (FOTO)

Objavljeno: 26.10.23 u 23:28

Sigurno ovo nije zaslužio

Nakon večitog derbija u petom kolu Evrolige, u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa tesnih 88:86, fokus je bio na Milošu Teodosiću. Iskusni košarkaš Zvezde dodao je devet poena, šest asistencija i četiri skoka, ali je postao predmet kritika navijača nakon dva promašena slobodna bacanja u završnici meča.

Njegove greške, posebno u ključnom trenutku, nisu prošle neprimećeno kod vernih navijača Crvene zvezde. Neki su izrazili razočaranje putem društvenih mreža, ističući da su očekivali više od iskusnog igrača kao što je Teodosić.

Teodosić, koji je godinama bio deo NBA lige i reprezentativac Srbije, suočava se sa pritiskom i očekivanjima javnosti u svakoj utakmici, a naročito u derbijima kao što je ovaj. Sa mešovitim izdanjem tokom derbija, Teodosić će verovatno nastaviti da radi na svojoj formi kako bi odgovorio na očekivanja navijača i vratio se na teren jači nego ikad pre.

15
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter