3
Domaći fudbal

Lajpcig - Crvena Zvezda, Liga Sampiona, Liepzig, Germany, 26.10.2023. foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

ONI SU IPAK ŠAMPION SRBIJE, IMALI SU BOMBE U PRELAZNOM ROKU: Trener Lajpciga već oprezan pred dolazak u Beograd!

Objavljeno: 26.10.23 u 11:10

Borba očekuje Red Bul u Beogradu.

Sinoć Crvena zvezda je gostovala ekipi RB Lajpciga, u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Slavio je domaći tim zasluženo sa 3:1, a jedini pogodak za goste iz Beograda postigao je Marko Stamenić. 

Nakon meča, šef struke domaćih Marko Roze, izneo je svoje utiske.

Važno je da ostanemo gladni. Čuo sam da su na Dazonu (striming platforma, prim.aut) opet pričali o utakmici koju Lajpcig mora da dobije. Tako nešto za mene ne postoji. To je izraz nepoštovanja prema protivniku“, rekao je Roze posle meča trećeg kola Grupe G Lige šampiona.

Ovo je šampion Srbije. Koji je pred kraj prelaznog roka aktivirao nekoliko bombi“, aludirajući na Hvanga.

Izvanredan igrač koji trči 13 kilometara po utakmici. A mi onda pričamo o obaveznim pobedama. S kojim pravom? Unižavanjem protivnika samo podižemo visinu s koje možemo da padnemo“.

Za kraj o samoj utakmici…

Ono što nije bilo dobro je što smo previše lako gubili lopte u odbrani. Jednom ili dva puta smo imali i sreće, moramo bolje. Na ovom nivou moglo je da ispadne sasvim drugačije. Ali sve skupa, bili smo bolji tim u većem delu utakmice. Mogli so da damo još dva, tri ili četiri gola… Dobili smo, preživeću. Sada idemo u Beograd, jedan od najvrelijih stadiona u Evropi i tome se unapred radujemo“.

6
2

3 Komentara

  1. je krivac za prvi gol kao i bek, drugi gol je direktno njegov igrač dao, napravio dva faula na 17 m u zoni suta. Sreca pa ovi nemaju pravog izvodjaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter