0
Evroliga

Zoran Moka Slavnic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOKA SLAVNIĆ PRED DERBI: ‘Ne cenim mnogo grčke trenere!’

Objavljeno: 26.10.23 u 14:52

Današnji derbi biće od velikog značaja za oba tima, jer su sezonu započeli loše.

U 5. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet dočekuje Crvenu zvezdu u Štark areni. Utakmica se igra 26.11. od 18:30, dok će kapije Arene biti otvorene dva sata ranije. U razgovoru za b92, legendarni Moka Slavnić izneo je svoje mišljenje:

during the Aba League Season 2023-2024 match between Mega and Partizan at Ranko Zeravica Hall on October 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘I jedan i drugi tim su u krizi, domaći teren stvara veliku prednost. Očekujem pozitivnu reakciju, dolaskom Sfaropulosa u Crvenu zvezdu. Promena trenera uvek čini dobro, bar za kratak period. Ovo će biti pravi derbi i veoma neizvesan.’ – rekao je Moka i potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Svaki trener donosi nešto svoje i specifično, što očekujem i od Grka. Ja ne cenim mnogo grčke trenere, ali on je bio na par mesta, gde je pokazao da je ozbiljan trener. Verovatno da će nešto od svog miljea što nosi da uspe za četiri/pet dana da im usadi. Igrači reaguju, kada dođe novi trener, imaju novi elan, vrstu dokazivnja i zbog toga je pozitivna stvar.’ – zaključio je Moka. 

1
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter