1
Evrokupovi

Lajpcig - Crvena Zvezda, Liga Sampiona, Liepzig, Germany, 26.10.2023. foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

MLADI IGRAČI SU MI SE SVIDELI, ALI NISMO IMALI SREĆE: Bahar tvrdi da je Zvezda primila gol u jeku incijative i da bi sve bilo drugačije! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.23 u 09:11

Bahar dokazao da je profesionalac.

Sinoć Crvena zvezda je gostovala ekipi RB Lajpciga, u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Slavio je domaći tim zasluženo sa 3:1, a jedini pogodak za goste iz Beograda postigao je Marko Stamenić.

O meču u Lajpcigu, govorio je šef struke šampiona Srbije.

– Razočaran sam porazom. Zaista želim da obratim pažnju na dobre stvari. Primili smo gol kada smo imali inicijativu, ali se nismo predavali. Sviđa mi se kako su mladi igrači ušli i igrali dobro. Trebalo nam je malo sreće da postignemo još neki gol, ali možemo da prihvatimo dobre stvari – rekao je za početak Bahar.

Kaže da će za svaki naredni meč videti kako će se mladi fudbaleri snaći, ali da je ovim večeras jako zadovoljan.

– U svakoj utakmici ćemo videti zasebno. Važno je za klub, navijače i njih što igraju dobro. Zvezdi predstoji dosta utakmica. Svi će igrati, baš kao i mladi igrači – podvukao je trener Zvezde

– Što se tiče sledeće utakmice? Mislim da će biti dobra atmosfera, i danas je bilo tako, sjajno su nas podržali. Na kraju meča su bili ponosni, čak i pošto smo izgubili. Mislim da ćemo pred našim navijačima biti i bolji. Naravno da želim da pobedimo u tom meču. 

Rano je za analizu..

 

– Tek smo završili. Ima dovoljno vremena za analizu. Bilo je dobrih, ali i loših stvari. Mislim da smo dobro odigrali drugo poluvreme. Ako to prenesemo na sledeći meč, mislim da možemo da pobedimo.

– Mislim da treba završiti sve, a onda videti šta je dobro i šta ne. Imamo još tri meča, dva na našem stadionu. Možda je sledeći i najvažniji za nas u ovoj grupi. Treba da se fokusiramo na nas. Dve utakmice u ligi, a onda Liga šampiona.

– Vratio se Bukari iz povrede, nismo hteli da rizikujemo da toliko igra. Znali smo da može da igra 30-45 minuta, pomogao nam je da igramo bolje. On je jako opasan igrač. 

 

5
2

1 Komentara

  1. Usli u igru u 65 min kada si video da gubis utakmicu pa kako bude,ako pokazu nesto ok,ako ne jos su mladi Cista ALIBI VARIJANTA sta bi sada pricao

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter