0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Mladen Krstajić i zvanično slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 26.10.23 u 15:49

Sada je i zvanično.

Ono o čemu se spekulisalo u prethodnom periodu, sada je i ozvaničeno – Mladen Krstajić više nije selektor fudbalske reprezentacije Bugarske.

Zanimljivo je da su ga otpustili pred duel sa Srbijom, pa nekadašnji selektor naše zemlje praktinočno da nije dobio da završi ni ceo ciklus kvalifikacija. 

‘Odluka da Mladen Krstajić bude raspušten doneta je jednoglasno od strane Izvršnog komiteta. Svi smo razočarani. Pregovaramo sa novim trenerom, pred samim smo dogovorom. Pošto nemamo još konačnu odluku, ne mogu da saopštim o kome je reč. To ćemo saopštiti 1. novembra. Tada će biti organizovana pres konferencija. Razgovaramo sa više trenera, ne samo sa jednim. Neki su se već pojavili u medijima. Naš cilj je da nađemo najboljeg kako bi Bugarska mogla da bude na top nivou. Nismo zadovoljni rezultatima samo na godinu dana. Pokušali smo da podmladimo tim, ali znamo da su u sportu važni samo rezultati.’ – rekao je Ivanov.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter