0
AdmiralBet ABA Liga

Dusko Vujosevic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DULE VUJOŠEVIĆ ISKREN: ‘Više vole da propadnu u Partizanu i Zvezdi, nego da pokušaju kroz crnogorske klubove.’

Objavljeno: 26.10.23 u 17:56

Poznat je po radu sa mladim košarkašima.

Legendarni Duško Vujošević prošle sezone bio je zadužen za rad sa mladjim selekcijama, odnosno mladjim igračima unutar SC Derbi, razvojnog tima Budućnosti. O crnogorskim igračima rekao je:

‘Klub je odlično organizovan – ima stabilno vlasništvo i sponzore. Finansijska sredstva koja se dogovore stižu na vreme. Mislim da ima mogućnosti i ambicija da se i dalje razvija. 

Ono što je malo smetnja, da ti crnogorski igrači više vole da odu i da propadnu u Partizanu, Zvezdi ili Megi, nego da pokušaju da put prave spontano ili logičnije odavde kroz crnogorske klubove. 

Pa kada ih prevaziđu po kvalitetu, dođu do nekog nivoa, kakav je Partizan ili neko drugi, da idu u te klubove. Još uvek mentalitet postoji u tom smislu, nažalost, Crna Gora je provincija u koju se ulazi uspehom spolja. A to ne bi trebalo tako da bude.’ – zaključio je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter