0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SFEROPULOS PRED DERBI: ‘Veoma bitna utakmica, ali mi smo Zvezda, pričaću sa Bjelicom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 14:20

‘Naši igrači znaju koliko je ovo važno za naš klub i organizaciju.’

U okviru petog kola Evroliga, sutra od 18:30 igra se prvi ogodišnji derbi između Partizana i Crvene zvezde u ‘Štark areni’. Svoja očekivanja o ovom spektaklu izneo je trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos koji je istakao da je ovo veoma bitna utakmica i da će dati sve od sebe.

-Pre svega, moram da kažem da je ovo veoma bitna utakmica za oba tima. Naši igrači znaju koliko je ovo važno za naš klub i organizaciju. Daćemo maksimum na terenu, poštujemo Partizan, ali mi smo Zvezda i borićemo se jako – poručio je Grk.

‘Crveno-beli’ biće oslabljeni za meč protiv večitog rivala za Branka Lazića Nemanju Nedovića koji zbog povreda neće moći da pomognu svojim saigračima.

Obojica neće da igraju i za sada ne znamo tačno kada će da se vrate. Pratiće se situacija dan za danom i doktori će da kažu kada budu spremni – naveo je.

Dotakao se i vrele atmosfere koja će biti sutra.

-Znam da obe navijačke grupe fanatici i žive za košarku. Imao sam iskustva da igram takve utakmice u drugim državama. Ovo su utakmice koje svako volim da igra, pošto su interesantne – rekao je bivši trener Olimpijakosa.

Pre nego da sedne na klupu Zvezde imao je pauzu od dve godine, a kazao je da je košarka ista za sve.

-Košarka je ista, sve se radi o intezitetu, brzini, brzim odlukama, agresivnosti i čvrstoći, ništa se nije promenilo. Za mene je bilo dobro što sam bio van posla. Radio sam na inovaciji i na sebi. Pokušaću to da polako impletiram u tim. Stigao sam pre par dana, radimo na prioritetima prvo i onda ćemo polako ubaciti moju filozofiju – poručio je.

Na kraju je govorio i o Nemanji Bjelici.

-Pričaću sa njim, ali prioritet je da se fokusiram na derbi, ali posle toga ću pričati sa njim – jasan je Sferopulos.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AdmiralBet (@admiralbet_kladionica)

PARTIZAN ZA DESETU POBEDU U NIZU: Mening u startnoj postavi, Dudić poslao najjače adute na ‘crno-bele!’

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter