0
Košarka

FOTO: Twitter/@Suns

SANSI PREGRMELI NALET VORIORSA: Devin Buker sipao iz svih oružja! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 09:20

Pravi rolerkoster u San Francisku

Košarkaši Finiksa pobedili su na gostovanju Golden Stejt Voriorse 104:108 u jednom pravom spektaklu. Izabranici Frenka Vogela su na taj način pobedom započeli NBA sezonu, u kojoj su očekivanja nikad veća, s obzirom na pojačanja i roster koji su sastavili.

Tim iz Arizone je odlično otvorio utakmicu i preko Devina Bukera stigao do visokih +15 na poluvremenu. Ipak, domaći su u trećoj četvrtini okrenuli ploču i dobili taj deo igre 40:19 i sa prednošću ušli u poslednju četvrtinu.

Tada je na scenu stupio ubojit tandem Sansa, Buker-Durent, i koševima u presudnim trenucima slomio otpor „Ratnika„.

Upravo je Buker bio najefikasniji pojedinac meča sa 32 poena, 8 asistencija i 6 skokova. Durent je dodao 18 uz 11 skokova, Okogi 17 a Jusuf Nurkić je na svom debiju za novi klub zabeležio dabl-dabl sa 14 poena, 14 skokova i 3 asistencije.

 

 

U redovima Voriorsa najefikasniji je bio Stef Kari sa 27 poena. Klej Tompson je dodao 15 a Kris Pol, na debiju protiv bivšeg kluba, upisao je 14 poena, 9 asistencija i 6 skokova.

Finiks sledeći meč gostuje protiv Lejkersa, dok će Golden Stejt na megdan Kingsima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter