0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

POKER OMLADINACA PARTIZANA: Crno-beli razmontirali rumunusku Univerzitateu! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.23 u 20:11

Odlična utakmica kluba iz Humske

Omladinski tim Partizana potvrdio je svoj prolazak u drugo kolo Lige šampiona nakon ubedljive pobede nad Univerzitateom iz Krajove. Crno-beli su dominirali na svom terenu u Humskoj, pobedivši rumunski tim rezultatom 4:0, čime su potvrdili pobedu iz prve utakmice od 1:0.

Partizanovi omladinci su briljirali na terenu, a golove su postigli Bogdan Mirčetić u 8. minutu, Ognjen Ugrešić u 52. minutu, Petar Petrović u 62. minutu i Dimitrije Janković u 76. minutu. Ova ubedljiva pobeda dodatno je učvrstila poziciju Partizanove omladinske ekipe u Ligi šampiona.

Trener Nenad Stojanović bio je zadovoljan igrom svojih igrača i veruje da će njegova ekipa nastaviti da pruža snažne nastupe u narednim fazama takmičenja.

U drugom kolu Lige šampiona, Partizanovi omladinci će se suočiti sa ekipom Šerifa iz Tiraspolja, koja je takođe pokazala visok nivo igre u prethodnim rundama takmičenja. Očekuje se da će ova utakmica doneti uzbuđenje i neizvesnost, dok Partizanov tim nastavlja da juri uspeh u prestižnom evropskom takmičenju.

[ngg src=“galleries“ ids=“31″ display=“basic_slideshow“]

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter