1
Evrokupovi

Lajpcig - Crvena Zvezda, Liga Sampiona, Liepzig, Germany, 26.10.2023. foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

‘OVO JE EKIPA PROTIV KOJE MOŽE DA SE IGRA’: Ivanić nakon poraza vidno razočaran, jer smatra da su imali svoje šanse!

Objavljeno: 25.10.23 u 23:28

Dali su sve od sebe.

Večeras sa početkom u 21 čas, Crvena zvezda je gostovala ekipi RB Lajpciga, u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Slavio je domaći tim zasluženo sa 3:1, a jedini pogodak za goste iz Beograda postigao je Marko Stamenić.

– Ostaje žal svakako što smo izgubili 3:1, imali smo svoje šanse, ušli dobro tih prvih 10 minuta, znali smo da možemo da ih kaznimo, znali smo njihove mane. Da smo bili mirniji, moglo je da ostane u drugom pravcu. Ne mogu da budem srećan, jer smo izgubili utakmicu. Žao mi je zbog publike, došli su iz Srbije, Nemačke, Austrije, moji iz Bačkog Jarka. Neverovatna podrška, kao da igramo kod kuće. Oni su kaznili nas, a ne mi njih i meč je otišao u tom pravcu.’ – rekao je Ivanić i potom dodao:

– To možemo da izvučemo iz ovog meča. Kada smo igrali protiv Sitija, druga je priča, šampion sveta, Evrope, a ovo je ipak ekipa protiv koje može da se igra, iako je to dobar tim.’ – zaključio je vezista Crvene zvezde.

 

 

3
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter