0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NOVA SRAMOTA AMERIKANACA: ESPN ponovo podlo ponizio Nikolu Jokića! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.23 u 20:33

Nastavlja se ovaj nehumani odnos prema Srbinu

Američka sportska mreža ESPN izazvala je kontroverze zbog propusta u predstavljanju otvaranja nove sezone NBA lige. Na montaži koja je trebala da predstavi glavne igrače i najvažnije momente, nedostajao je dvostruki MVP NBA lige i naš reprezentativac Nikola Jokić.

Umesto Jokića, na grafici je bio prikazan igrač Boston Seltiksa Džejson Tejtum, koji nije čak ni igrao na otvaranju sezone. Ova greška izazvala je oštru reakciju Čarlsa Barklija, bivšeg košarkaša i poznatog novinara, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo ovim propustom.

– Poslali ste mi tu grafiku i pokazao sam je Erniju (TNT) i samo želimo da se izvinimo Nagetsima, Džokeru i gradu Denveru. To je potpuno glupo da nema Džokera na toj grafiki. Mislim, ovde smo ceo dan! – rekao je Barkli.

Nakon ovakvih reakcija, očekuje se izvinjenje ESPN-a zbog ovog propusta, a incident je podstakao brojne diskusije u NBA zajednici o pravdi prema igračima izvan popularnih NBA timova i gradova, poput Denvera.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter