0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Jokić novim tripl-dablom srušio Lejkerse na startu sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 08:23

Maestralno izdanje srpskog centra

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ekipu Los Anđeles Lejkersa 119:107 na otvaranju nove NBA sezone. Tim Majka Melouna primio je šampionske prstene pre početka utakmice.

Sjajno je ekipa iz Kolorada otvorila meč i na kraju prve četvrtine imala +14. Ta prednost je ubrzo narasla i do 20, nakon čega više nije bilo povratka za „Jezeraše„.

Šampione je predvodio sjajni Nikola Jokić, koji je upisao tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova, 11 asistencija uz po jednu ukradenu loptu i blokadu. Iz igre je šutirao 12/22 a za tri 3/5.

 

 

Njega su odlično ispratili Džamal Marej sa 21 poenom i 6 asistencija uz odlične procente šuta kao i Kaldvil Poup sa 20 poena i 3 ukradene lopte.

U dresu Lejkersa, najbolji je bio Lebron Džejms sa 21 poenom i 8 skokova. Lošu partiju je pružio Entoni Dejvis koji je imao 17 poena i 8 skokova, s tim da je sve poene postigao u prvom poluvremenu.

Lejkersi sledeći meč igraju protiv Finiksa, dok Nagetsi gostuju Memfisu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter