0
Evrokupovi

Marko Marin during Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MARIN PORUČIO: ‘Želimo da pokažemo da možemo da igramo na velikoj sceni!’

Objavljeno: 25.10.23 u 12:55

‘Znamo šta da očekujemo i moramo u svakoj situaciji da se nosimo.’

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin je uoči duela sa Lajpcigom naveo da je potpuno drugačije igrati u Ligi šampiona  nego u domaćem šampionatu.

-Naravno, potpuno je drugačije u Ligi šampiona protiv Mančester sitija ili u Lajpcigu. Znamo šta da očekujemo i moramo u svakoj situaciji da se nosimo s razlikom između domaćih i međunarodnih utakmica – istakao je.

Dodao je da hoće da se pokažu u najboljem svetlu i da zalužuju da igraju na velikoj sceni i da je svestan da je nemaćki klub favorit.

-Ali, i mi znamo da igramo fudbal i želimo da sa strašću i kvalitetom pokažemo šta možemo na velikoj sceni – poručio je Marin.

Podsetimo, večeras od 21 čas u okviru trećeg kola Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Lajpciga.

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED DERBI: ‘Čovek se drži za reč, a limar za šasiju!’

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter