0
Fudbal

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on October 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ PRED FRAJBURG: ‘Nećemo menjati pristup, pripremili smo se jako dobro!’

Objavljeno: 25.10.23 u 18:50

‘Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika.’

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekuju Frajburg sutra od 18:45 u trećem kolu Lige Evrope, a strateg Topolčana, Žarko Lazetić  izneo je očekivanja pred ovaj duel.

-Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope i Liga šampiona. Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola bori za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam čoveka koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru ali i o klubu – započeo je.

Dodao je da njihov protivnik ima odlično organizovan sistem.

-Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani. Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Puno daju golova i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama – nastavio je on.

Rekao je da sutra moraju da budu hrabri.

-Ako postoji neki niz neka se nastavi sutra pa da pobedimo na domaćem terenu. To je dodatna doza optimizma, na rezultat ne može da se utiče ali može na mnoge druge stvari u toj igri. Imali su i oni čime da se bave što se tiče nas. Želim da budemo hrabri i odlučni kao što smo bili u prethodnim utakmicama. Videćemo da li ćemo uspeti da budemo na najvišem nivou – jasan je Žarko.

Istakao je da neće menjati pristup.

-Nećemo menjati pristup, nismo ni protiv Vest Hema se opredelili da budemo nisko, oni su nas kvalitetom spustili, nikada ne menjamo ideju igre niti pristup. Bićemo spremni na to, ali priprema svake utakmice je ista kao i svaka do sada. Pristup je da znamo šta mi radimo sa loptom, kao i bez lopte u svakoj zoni terena, nećemo menjati svoju ideju u kojoj su zastupljene sve faze igre. Ako se budemo branili branićemo se svi, igrači, mi sa klupe, publika, ideja će biti da pokušamo da se nametnemo igrom – poručio je strateg vicešampiona Srbije.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter