0
Košarka

FOTO: Twitter/@Suns

JOKIĆ NAKON POBEDE: „Ostaćemo upamćeni kao šampioni, zaista lep trenutak u životu“! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 10:50

Emotivan je bio MVP finala

Denver Nagetsi su započeli odbranu šampionskog prstena pobedom nad Los Anđeles Lejkersima 119:107. Ceremonijalno veče u Koloradu ispratila je puna dvorana a posebno je emotivno bilo videti reakciju Nikole Jokića nakon što mu je uručen prsten.

Srpski centar je pružio sjajnu partiju i upisao novi tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija. On je nakon meča na konferenciji za novinare govorio o samoj utakmici.

Mislim da smo kontrolisali dešavanja na terenu tokom cijele utakmice. Mislim da smo imali više energije, da nam je ceremonija dala dodatno pojačanje. Imali smo naše veče, prvo poluvreme je bilo neverovatno, potom smo malo izgubili energije, ali na kraju meča smo bili vrlo dobri i pobedili smo – rekao je Jokić.

 

 

Podrška koju su navijači Nagetsa dali Nikoli i saigračima, nije ostavila Somborca ravnodušnim.

Mislim da je neverovatno videti na koliko života utičemo samo igrajući košarku. Sreća i radost ljudi koji nas podržavaju, to je zaista neverovatna situacija. Imamo šansu da odbranimo titulu. Nikada ne znate šta će sezona da vam donese, ali imamo šansu. Igrali smo dobro, naša odbrana je bila dobra, ofanziva takođe.

Jokić ističe da će tim ostati upamćen kao šampion.

Nedostajali su momci koji više nisu deo tima, ali mi kao grupa, dugo ćemo pamtiti. Ostaćemo upamćeni kao šampioni. Mislim da je to zaista lep trenutak u životu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter