0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

DAN D ZA ZVEZDU: Večeras za ‘crveno-bele’ ispit zrelosti!

Objavljeno: 25.10.23 u 16:25

Večerašnji susret će pokazati mnogo toga.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u okviru trećeg kola Lige šampiona ekipi Lajpciga večeras od 21 čas. Nakon ovog duela videće se da li su izabranici Baraka Bahara dovoljno sazreli i da li su dorasli evropskim utakmicama u najelitnijem takmičenju starog kontinenta.

Nemački tim je nezgodan protivnik, a to je najbolje pokazao protiv minhenskog Bajerna ove sezone, gde su ih pobedili čak 3:0 u Superkupu Nemačke i remizirali 2:2 u domaćem šampionatu, a imali prednost do 2:0 na poluvremenu. Sjajna i mlada ekipa sa dobro poznatim trenerom Markom Rozeom kojem je Zvezda noćna mora.

Baharovi zahtevi su ispunjeni što se tiče poajčanja, ali se ona očigledno nisu uklopila, a Izraelac ima omladince koji su se u pripremnom periodu sjajno pokazali. Večeras na teren bi mogao da promeša karte i pošalje na megdan neugodnom Lajpcigu spoj mladosti i iskustva, a deca tima iz Ljutice Bogdana mogu da ostave srce na teren, jer najbolje osećaju sveti grb nekadašnjeg šampiona sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter