0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA TRAŽI ČUDO U NEMAČKOJ: Šampion Srbije otputovao u Lajpcig na megdan Red Bulu!

Objavljeno: 24.10.23 u 11:50

Crveno-bele čeka pakleno težak posao

Fudbaleri Crvene zvezde su danas otputovali u nemački Lajpcig gde će se suočiti sa domaćim timom u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Barak Bahar, trener Crvene zvezde, će moći da računa na jak sastav od 24 igrača za ovaj ključni meč.

Na spisku putnika su se našli: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Srđan Mijailović, Uroš Spajić, Miloš Degenek, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Šerif Endijaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Utakmica između Red Bul Lajpciga i Crvene zvezde zakazana je za sredu, 25. oktobar, sa početkom u 21 čas. Ovaj meč ima ogroman značaj za obe ekipe u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Crvena zvezda je odlučna da ostvari pozitivan rezultat i nastavi svoju borbu za plasman u nokaut fazu takmičenja. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret i nadaju se uspehu svog tima.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter