0
Fudbal

FOTO: Starsport

SINIŠINA TVRDOGLAVOST JAČA OD MOĆI BERLUSKONIJA: Evo kako je srpski stručnjak otkrio Donarumu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 14:15

Interesantna priča.

Treneri se sve ređe odlučuju na korak da u tim pusti nekog mladog talenta ili dete kluba, ali to nije bio slučaj kod čuvenog Siniše Mihajlovića. Vraćamo se na oktobar 2015. godine i dan kada tada golobradi Đanluiđi Donaruma prvi put stao pred stative Milana sa svega 16 godina 8 meseci i 6 dana.

Legendarni Mihajlović je odlučio da u meču protiv Sasuola na gol stavi mladog Donarumu, ali se toj odluci usportivio čuveni Silvio Berluskoni koji je došao u trening kamp i ‘naredio’ da između stativu mora da bude iskusni Dijego Lopez. Međutim, tvrda srpska glava je terala po svom i doneo možda najbolju odluku u svojoj trenerskoj karijeri.

-Siniša mi je rekao dan ranije. Bio sam uzbuđen i napet, ali bilo je fantastično. Pitao me je da li se plašim igranja, odgovorio sam ne. Bio sam spreman i motivisan – priseća se Điđi.

FOTO: Starsport

Potom se dotakao i reči Mihajlovića upućene rukovostvu Milana.

-Pre meča Berluskoni je dva puta dolazio u Milanelo da ga ubedi, želeo je Dijega Lopeza na terenu. On je poručio da imaju dve mogućnosti da ga otupuste i ubace Španca ili da ga zadrže i vide mene  na golu – istakao je Donaruma.

Italijanski čuvar mreže je u šest sezona za Milan zabeležio 251 nastup i bio jedan od stubova ovo gigatna. Za nacionalni tim ‘azura’  branio je 58 puta, a debitanski nastup zabeležio je 2016. godine. Trenutno je član Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio dve titule prvaka Francuske i jedan Super kup. 

 

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter