0
Košarka
KK Crvena zvezda

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona from left Johnny O'Bryant Branko Lazic Landry Nnoko Duop Reath Aleksa Radanov Ognjen Kuzmic Jordan Loyd Ognjen Dobric Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OD RATA DO NBA LIGE: Bivši košarkaš Crvene zvezde je zvanično novi igrač Portlanda!

Objavljeno: 24.10.23 u 09:50

Težak put se konačno isplatio

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Duop Rit, pridružuje se Portland Trejlblejzersima pred početak nove NBA sezone. Rit će imati dvosmerni ugovor sa Portlandom, što znači da će imati priliku da se takmiči kako za prvi tim tako i za razvojni tim u G ligi.

Ova vest označava novu etapu u karijeri mladog košarkaša koji je svojevremeno nosio crveno-beli dres Crvene zvezde. Nakon koledža, Rit je igrao za FMP iz Železnika, a zatim je proveo jednu sezonu u crveno-belom dresu, pre nego što je nastavio svoju karijeru u Australiji i Kini.

Portland Trejlblejzersi su prepoznali potencijal ovog talentovanog igrača i odlučili su da mu pruže priliku da se dokaže na najvišem nivou. Iako odlazi u novi tim, sećanja na njegovu igru i doprinos Crvenoj zvezdi ostaju živa među navijačima koji su ga bodrili tokom njegovog boravka u Beogradu.

Očekuje se da će Rit nastaviti da radi naporno i pokaže svoj talenat i veštinu na terenu, predstavljajući ne samo sebe već i tim za koji igra. Navijači Crvene zvezde mu žele puno uspeha u novom izazovu i veruju u njegovu sjajnu budućnost u NBA ligi.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter