0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD POVRATKA KUĆI: Saša Ilić napustio Bugarsku, ali mu se smeši novi angažman na Balkanu!

Objavljeno: 24.10.23 u 10:52

Videćemo šta će biti od cele priče

Srpski fudbalski trener Saša Ilić, bivši kapiten Partizana, prihvatio je izazov da preuzme ekipu Atromitosa u grčkoj Superligi, saopštili su bugarski mediji. Atromitos se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu tabele sa samo tri boda iz osam utakmica, sve to u vidu tri remija bez pobeda.

Ilić, koji je prethodno vodio CSKA Sofija, gde je zabeležio dobre rezultate, prelazi u Atinu sa nadom da će uneti novu energiju i stabilnost u ekipu. Njegovo trenersko iskustvo u bugarskom fudbalu i znanje igre mogli bi biti ključni faktori u revitalizaciji tima.

Nakon što je započeo svoju trenersku karijeru u Čukaričkom, Ilić je stekao reputaciju stručnjaka sa vizijom i liderom sposobnim da motiviše svoje igrače. Očekuje se da će on sada primeniti svoje veštine i znanje kako bi pomogao Atromitosu da se izbori sa izazovima i ostvari bolje rezultate u nastavku sezone.

Ova vest je izazvala uzbuđenje među navijačima Atromitosa koji se nadaju da će dolazak Saše Ilića doneti pozitivne promene i vratiti tim na pobednički put. Naredni meč Atromitosa biće pod pažljivim okom javnosti, jer će navijači sa nestrpljenjem pratiti performanse svog tima pod novim vođstvom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter