0
Fudbal

FOTO: Starsport

NEMA ŠTA DA IZGUBI: Da li Bahar treba da pruži šansu Mijatoviću protiv Lajpciga!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 13:45

Srpskog šampiona očekuje veliki izazov.

U okviru trećeg kola Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde gostuju neugodnom Lajpcigu sutra od 21 čas. Izabranici Baraka Bahara već neko vreme ne igraju na onom nivou kao na startu sezonu, muče se na svakom susretu, a nova pojačanja nisu pokazali svoj potecnijal.

DELIJE IZDALE VAŽNO SAOPŠTENJE PRED LAJPCIG: ‘Sve koje putuju obaveštavamo da…’

U pripremnom periodu su ‘klinci’ tima iz Ljutice Bogdana pokazali izuzetan kvalitet, naročito Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić, Vladimir Lučić Jovan Mijatović. Međutim, kupovinom ‘kvalitetnijih’ igrača deca ‘crveno-belih’ pala su u drugi plan, ali oni koriste svoje šanse na najbolji mogući način, čak u nekim situacijama i bolje nego novajlije.

Na poslednjem sustetu u Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Javora čovek odluke je bio Jovan Mijatović koji uvek ostavi srce na teren i sve više pokazuje da nije za grejanje klupe. Mnogi će reći da je mlad i neiskusan, ali kada će se kaliti i sticati iskustvo ako ne sada u najtežim mečevima.

Čini se da Bahar više veruje strancima i pojačanjima koje je on zahtevao, nego onima koji su tu u klubu praktično od ‘kolevke’. Ndiaje je doveden kao devetka, ali on pruža partije koje se od njega očekuju, a Mijatović je protiv Javora pokazao klasu i odigrao fenomenalno zadnjih 20 minuta.

FOTO: Starsport

Možda bi Izraelac mogao da baci mladog napadača u vatru protiv Lajpciga, jer se baš protiv takvih protivnika stiče iskustvo i postaje veliki igrač.

14
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter