0
Košarka

FOTO: Twitter/@Bucks

MILVOKI BLINDIRAO JANISA: Adetokumbo dobio ogroman ugovor od Baksa!

Objavljeno: 24.10.23 u 08:50

Čuvaju jednog od najboljih u ligi

Velike vesti stižu iz Milvokija! Janis Adetokumbo, jedna od zvezda NBA lige i ključni igrač Milvoki Baksa, produžio je vernost klubu. Grčki košarkaš je dogovorio novi ugovor sa Baksima vredan impresivnih 186 miliona dolara, koji će mu omogućiti da ostane deo ekipe do sezone 2027/28.

Ovaj novi ugovor obezbeđuje Adetokumbu finansijsku sigurnost, dok istovremeno daje Baksima kontinuitet u formiranju jakog tima koji će se boriti za titulu. Janis je i ranije isticao da su mu trofeji najvažniji, što čini njegovu odluku da ostane u Milvokiju još značajnijom za klub i navijače.

S obzirom na dolazak Demijena Lilarda, Milvoki Baksima očekuje izuzetno uzbudljiva sezona. Janis će imati ključnu ulogu u timskim ambicijama, a navijači nestrpljivo iščekuju da vide šta će ovaj izuzetan košarkaš doneti na terenu.

Važno je napomenuti da je Janisova odluka da potpiše ovaj ugovor sa opcijom za sezonu 2027/28 prilika za dalje dogovore i razvoj njegove karijere u skladu sa situacijom u klubu. Sa ovim novim sporazumom, Adetokumbo ostaje ključna figura Milvoki Baksa, pružajući nadu i optimizam navijačima u narednim godinama.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter