0
Košarka

FOTO: twitter/@spurs

KREĆE VEMBI-MANIJA: Treneri Dalasa čine sve da zaustave prvog pika! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 23:50

Ovako je nekada Dule Vujošević spremao Bogdana za izazove u Evroligi…

Večeras kreće nova NBA sezona a program otvaraju branioci titule, Denver Nagetsi, koji dočekuju Lejkerse u reprizi finala zapadne konferencije.

Ipak, mnogi ljubitelji u Americi, sa nestrpljenjem očekuju drugi dan, kada je na programu teksaški okršaj između Dalasa i San Antonio Sparsa, za koje će debitovati prvi pik ovogodišnjeg drafta i po mnogima sledeće veliko ime NBA lige, Viktor Vembanjama.

Mladi Francuz zaista izgleda zastrašujuće, kada se uzme u obzir njegova visina od 224 cm, raspon ruku i sposobnost baratanja i šutiranja lopte, zbog čega ne čude poređenja sa Kevinom Durentom.

 

 

Da ga i protivnici ozbiljno shvataju, pokazali su ljudi iz stručnog štaba Maveriksa. Naime, na poslednjem treningu, vidi se kako treneri koriste visoke sunđere i dodatno otežavaju posao svojim igračima, kako bi napravili realnije takmičarske uslove, koji ih očekuju za dva dana.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter