0
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE IZDALE VAŽNO SAOPŠTENJE PRED LAJPCIG: ‘Sve koje putuju obaveštavamo da…’

Objavljeno: 24.10.23 u 12:20

Da li ‘crveno-beli’ mogu do čuda u Nemačkoj?

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Lajpcigu u okviru trećeg kola Lige šampiona sutra od 21. čas. Tim iz Ljutice Bogdana traži prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju najelitnijeg evropskog takmičenja nakon poraza od Mančester sitija i remija protiv Jang Bojsa. Za ovaj podvig biće im potrebna velika podrška, a po svemu sudeći popularne ‘Delije’ neće ostaviti na cedilu svoj ‘ljubimce’.

Najvatrenije pristalice šampiona Srbije izdale saopštenje svima koji dolaze da bodre Zvezdu na ovom izuzetno teškom ispitu.

Svi u Lajpcig! Sve Delije koje putuju za Lajpcig obaveštavamo da ćemo se u sredu naći na “Richard Wagner platz-u” od 17 časova. Odatle ćemo, kad se skupimo, krenuti zajedno do stadiona u korteu. Još jednom podsećamo sve Delije da u sredu svi nosimo šal na utakmici! – poručile su ‘Delije’.

Podsetimo, navijači ‘crveno-belih’ su se juče oglasili saopštenjem i obavestili oko koreografije koja će biti sutra na meču protiv nemačkog giganta.

DELIJE U NEMAČKOJ PRAVE SLIKU ZA PAMĆENJE: Evo o kom rekvizitu je reč!

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter