0
Fudbal

FOTO: FK Čukarički

BELIĆ VERUJE U ČUDA: ‘Možemo da iznenadimo Fiorentinu!’

Objavljeno: 24.10.23 u 14:45

‘Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje.’

Tim sa Banovog brda u okviru trećeg kola Lige Konferecija gostuje na ‘Artemijo Frankiju’ ekipi Fiorentine u četvrtak od 21 čas. Čuvar mreže ‘Brđana’, Nemanja Belić je u intervjuu za klupski sajt govorio o ovom susretu, ali i o drugim utakmicama koje su možda mogle bolje da se završe po Čukarički.

 -Idemo dalje, ne osvrćemo se nazad. Znamo da jedan pozitivan ishod menja situaciju u našu korist. Vredno treniramo, imamo odličan skup kvalitetenih igrača, atmosfera u svlačionici je i dalje na vrhunskom nivou. Bilo bi dobro da nam se za sve promašaje vrati u Evropi – započeo je.

 -Igramo na dva fronta, uskoro ćemo startovati i u Kupu Srbije. Jesmo se nadali da ćemo imati više bodova u domaćem šampionatu, ali sada je situacija takva da svako svakog može da pobedi. Mišljenja sam da smo zaslužili bodove protiv Voždovca i Novog Pazara, bez želje da potcenim bilo kog rivala – dodao je on.

Istakao je da neće biti treme protiv Fiorentine i da je to kruna karijere za svakog od njih.

– Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fiorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Vranješa i Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenađenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu? – jasan je golman Čuke.

U redove tima iz Firence igra srpski defanzivac Nikola Milenković, Belić je rekao da je on odličan igrač i da će sigurno analizirati njegovu igru.

– Milenković je odličan štoper, jedan od najboljih igrača Srpske reprezentacije. Analiziraćemo i njegovu igru, kao i svih pojedinaca, dobro ćemo se spremiti i nadam se ostaviti lep utisak u Firenci – zaključio je Nemanja Belić.

Podsetimo, fudbaleri Čukaričkog su do sada u okviru grupne faze Lige Konferencija ostvarili dva poraza (Ferencvaroš 3:1 i Genk  2:0).

HOĆE LI PIKSI VODITI SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU? Otkriven odgovor na pitanje koje čeka cela nacija!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter