0
Fudbal

FOTO: Starsport

BAUMGARTNER DOBRO PAMTI ZVEZDU: ‘Odvratan protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu!’

Objavljeno: 24.10.23 u 12:50

‘Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to’.

Fudbaler Lajpciga, Kristof Baumgartner je naveo da je Crvena zvezda ‘odvratan’ protivnik i da moraju od samog starta da nametnu svoju igru.

-Veoma robusan i ‘odvratan’ protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu. Pre svega ih definiše igra u defanzivi. Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to i da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, onda sam uveren da možemo da pobedimo u obe utakmice – jasan je Austrijanac.

Baumgartner dobro poznaje srpskog šampiona pošto je u okviru grupne faze Lige Evrope igrao protiv Zvezde, ali u dresu  Hofenhajna. Takođe, taj susret pamti po lepom, jer je tada zabeležio prvi nastup u evropskim takmičenjima.

-Zaista lep trenutak kojeg volim da se sećam. Prvi golovi su uvek nešto posebno. Možda ću u sredu postići i prvi gol u Ligi šampiona. Naravno da bi bilo sjajno da to ponovim protiv Beograđana – istakao je on.

Podsetimo, duel između Lajpciga i tima iz Ljutice Bogdana u okviru trećeg kola Lige šampiona je na programu sutra od 21. čas. Ekspedicija Baraka Bahara je optutovala za Nemačku gde će tražili prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju najletnijeg evropskog takmičenja.

ZVEZDA TRAŽI ČUDO U NEMAČKOJ: Šampion Srbije otputovao u Lajpcig na megdan Red Bulu!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter