0
Domaći fudbal

Stefan Hajdin during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELEZNIČAR STIGAO DO DRUGE POBEDE U SEZONI: Bodovi ostaju u Pančevu!

Objavljeno: 23.10.23 u 20:25

Uspeli su da se vrate iz nezahvalne pozicije i ostvare izuzetno važna tri boda.

Svima je jasno da je IMT jedan od timova koji je ove sezone uspeo da napravi najveće iznenađenje u Superligi Srbije, igrajući moderan i dopadljiv fudbal. Danas su gostovali ekipi Železničara u Pančevu, a ove dve ekipe priredile su nam fenomenalan duel.

Prvi pogodak viđen je već u 8. minutu utakmice, kada je Vukić na asistenciju Stamenića doneo prednost gostima. Činilo se da će ovo biti još jedna duga noć za navijače Železničara, ali onda je na scenu stupio Stefan Hajdin.

On je bez sumnje bio najbolji pojedinac večerašnjeg susreta.. Pre svega poravnao je rezultat u 27. minutu susreta, a sa bravurama je nastavio i u drugom delu meča. Domaćin je imao dva penala, jedan u 73. a drugi u 86. minutu. Prvi put je precizan bio Pavlov, dok je drugi put pogodio Grgić, za konačnih – 3:1.

Пласман обезедио Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter