0
Domaći fudbal

Head coach Barak Bakhar during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽNE VESTI PRED LAJPCIG: Barak Bahar dobio ozbiljan vetar u leđa uoči puta u Nemačku!

Objavljeno: 23.10.23 u 08:52

Sada je sve mnogo jasnije

Neposredno uoči puta Crvene zvezde u Nemačku u javnosti su krenule da kruže priče kako se izraelskom stručnjaku Baraku Baharu „drma klupa“, te da je pred otkazom.

Uprkos raznim natpisima koji se temelje na neprovernim informacijama uprava čvrsto stoji uz trenera Baraka Bahara. Ima punu podršku uprave. Nije doveden i toliko truda uloženo da dođe da bi ga u prvoj krizi smenili – rečeno je sa Marakane.

Fudbaleri Crvene zvezde će se suočiti sa Lajpcigom u sredu od 21:00 časova u Nemačkoj, a Bahar i njegov tim će dati sve od sebe kako bi ostvarili važan trijumf i ostali u trci za plasman u narednu fazu prestižnog takmičenja. Očekuje se da će navijači podržati ekipu u ovom izuzetno važnom duelu Lige šampiona.

17
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter