0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

UEFA DONELA ODLUKU: Evo ko će deliti pravdu na meču Crvena zvezda – Red Bul Lajpcig!

Objavljeno: 23.10.23 u 10:50

Delije ga pamte po dobrom

Evropska fudbalska unija objavila je da će španski sudija Hoze Marija Sančez biti glavni arbitar na meču trećeg kola grupe G Lige šampiona između nemačkog Lajpciga i srpske Crvene zvezde.

Sančez će biti podržan od strane svojih pomoćnika, Raula Kabanjera i Injiga Prijeta, dok će četvrti sudija biti Hoze Luis Munuera. U VAR sobi biće prisutni španski sudije Karlos del Sero Grande i Rikardo de Burgos. Delegat na meču biće Belgijanac Fernand Mese, dok će posmatrač suđenja biti Alain Hamer iz Luksemburga.

Ovo nije prvi put da Hoze Marija Sančez sudi meč Crvene zvezde; pre dve godine bio je glavni sudija na utakmici Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca, koju je srpski šampion dobio rezultatom 1:0. Takođe, on je sudio i meč Republike Irske i Srbije 2021. godine, koji je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Na tabeli grupe G Lige šampiona trenutno vodi Mančester siti sa šest bodova, dok je Lajpcig drugi sa tri, a Jang Bojs i Crvena zvezda imaju po jedan poen. Utakmica između Lajpciga i Crvene zvezde igra se u sredu, 25. oktobra, sa početkom od 21:00 čas po srednjeevropskom vremenu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter