0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/YouTube

TRENER LAJPCIGA OTKRIO: Dobio je poklon iz Partizana pred meč sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 23.10.23 u 11:50

Reč je o njegovom prijatelju

Marko Roze, trener nemačkog fudbalskog kluba Lajpcig, dobio je neočekivani podsticaj od prijatelja iz Beograda pred važan duel njegove ekipe protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Na svom stolu u kancelariji, Roze je primetio paket iz Beograda i veliku činiju muslija sa jogurtom, simbolični poklon od prijatelja navijača Partizana. Unutar paketa bio je podsticajna poruka želje za pobedom protiv Crvene zvezde.

Prema rečima Rozea, ovakvi gestovi pokazuju da fudbalska rivalstva mogu inspirisati prijateljstva i podršku van terena. Iako je atmosfera na terenu napeta, gestovi podrške i prijateljstva između navijača različitih klubova naglašavaju duh sportskog zajedništva. Roze je istakao da je njegova kancelarija „kutak gde voli da se osami“ i analizira protivnike.

Utakmica između Lajpciga i Crvene zvezde u Ligi šampiona biće odigrana večeras od 21 čas. Roze i njegov tim nadaju se pobedi u ovom ključnom meču, dok navijači očekuju uzbuđenje na terenu i sportski duh između rivalnih klubova.

7
20

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter