2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

TANTALOVE MUKE JOANISU U ŽELEZNIKU: Zvezda jedva preživela FMP! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.23 u 20:04

Neizsvestan meč za sada.

Košarkaši Crvene zvezde u Železniku gostuju ekipi FMP-a, a crveno-beli su slavili rezultatom 72:83, iako je meč delovao mnogo neizvesnije većim svojim tokom-

FOTO: Starsport

Meč je počeo jako izjednačeno, obe ekipe su igrale tvrdo, sa malo poena, ali je eventualno evroligaški tim uspeo da napravi kakvu-takvu razliku, koju je dodatno uvećao do poluvremena.

Crveno-beli imaju problema sa kontrolom poseda, tačnije izgubljene lopte prilično muče goste, dok domaći najviše problema šampionu Srbije stvaraju iz reketa, jer su uhvatili priličan broj ofanzivnih skokova.

U jednom momentu delovalo je kao da su crveno-beli prelomili meč, jer su imali dvocifrenu prednost, ali je potom na krilima Subotića domaći tim uspeo potpuno da se vrati, čak i povede nakon 14 poena zaostatka, ušlo se u neizvesnu završnicu, gde su crveno-beli na krilima Jaga Mateusa nekako slomili rivala.

U finišu nezgodan udarac je dobio Branko Lazić, deluje u rebra, pa se utakmica prekinula na kratak vremenski period.

Najefikasniji u dresu Crvene zvezde jeste sjajni Miloš Teodosić koji protiv ekipe u kojoj je nekada igrao upisao 11 poena i sedam dodavanja, dok je Aleksa Stepanović upisao 15 poena.

14
3

2 Komentara

  1. Već 13 godina ova dva kluba igraju „neizvesne“ utakmice!
    Nažalost neovinarska profesija je previše degradirana i novinari ne smeju da primete koliko je to neizvesno! Umesto toga pišu domaće zadatke!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter