0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan at Peace And Friendship Stadium on October 19, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ŠTA FALI EKIPI PARTIZANA? Čuveni stručnjak istakao šta to nedostaje timu Željka Obradovića!

Objavljeno: 23.10.23 u 09:51

Crno-beli se ozbiljno muče u Evroligi

Iskusni srpski trener Vlade Đurović analizirao je dosadašnje nastupe Partizana i zaključio da je hitno potrebno bar dva pojačanja kako bi ekipa ostvarila uspeh u aktuelnoj sezoni. Partizan je u regionalnoj ABA ligi zabeležio tri uzastopne pobede, ali u Evroligi ima skor 1-3, što je zabrinulo navijače.

Đurović je istakao da je neophodno dovesti centra i plejmejkera kako bi tim imao adekvatnu ravnotežu i snagu ispod koša.

Ono što je sigurno je da Partizanu treba pojačanje. Ja nisam taj koji će to da odlučuje, ali objektivno Partizan nema kvalitet da uradi nešto veliko ove godine ako ne dovede bar jednog igrača, a po meni čak i dva – rekao je Đurović, te naglasio da su neophodni centar i plejmejker:

To je osnova svake ekipe, dobar plejmejker i visok jedan igrač koji ne mora da bude Tavares, ali može da bude Fal, Milutinov… Neko ko će da postigne 10 do 15 poena, ali ko će da uhvati 10, 12 skokova i da preti da će lupiti neku bananu. U Partizanu jedino preti Smailagić, ali on igra kratko jer igra borbeno i sviraju mu faulove. Nije neko ime i stalno mu sviraju faulove. Mora Partizan da bude jači ispod koša, mora da se popravi. E sad, ja da učim šta treba da radi Željko Obradović koji je doktorirao košarku… Nego stvarno mislim da sa ovim timom teško mogu da se prave velika dela i da moraju da se dovode pojačanja.

Partizan se suočava sa izazovom u narednom kolu ABA lige, gde će se sastati sa ekipom Mega Bemaks. Utakmica se igra u ponedeljak od 20 časova, a navijači s nestrpljenjem iščekuju moguće reakcije kluba na ove komentare i nadaju se uspešnom nastavku sezone.

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter