2
Košarka

head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SRBIJA ĆE BITI DRUGA KUĆA IZREALSKIM TIMOVIMA: Mediji iz te zemlje javili da su klubovi izabrali Beograd!

Objavljeno: 23.10.23 u 16:43

Još uvek se traže rešenja za pojedine klubove.

Usled sukoba u Izraelu, klubovi iz te zemlje su pod znakom pitanja kada su košarkaške utakmice u pitanju, ali se izlgeda prema prisanju WallaSports-a , izraelski klubovi izabrali su Beograd.

Naime, ekipa Hapoela iz Jerusalima bi trebalo da bude prva ekipa koja će svoju utakmicu FIBA Lige šampiona odigrati protiv Galatasaraja u Pioniru, ali publika neće moći da prisustvuje na tim mečevima navodi isti izvor.

Ovo je olakšana okolnost za Crvene, jer je na njihovoj klupi srpski strateg, Aleksandar Džikić.

Još uvek se čeka defakto odluka Makabija, mada i oni verovatno naginju ka našoj prestonici.

6
7

2 Komentara

  1. Okupiti i podneti peticiju da nikome ko je u ratu necemo biti domacini, posebno Izraelcima. Jesu li nase vlasti svesne sta cine.

    2
    0
    Odgovori
  2. Nek Srbi sa KiMvide koliko ih Srbija laže kad je druga kuća onima koji su radili i rade protiv Srba i u Hrvatskoj i na Kosovu! Vučiću pederu,al pravi sram te bilo !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter