0
Evroliga

SFEROPULOS ISPISUJE ISTORIJU: Grk će biti tek drugi trener Crvene zvezde koji nije sa prostora bivše Jugoslavije!

Objavljeno: 23.10.23 u 09:22

Mnogo je prošlo od prvog stranca

Crvena zvezda je zvanično predstavila svog novog trenera – iskusnog grčkog stručnjaka Janisa Sferopulosa, koji je seo na „vruću stolicu“ na klupi kluba sa Malog Kalemegdana. Sferopulos preuzima vođenje ekipe nakon što je Duško Ivanović dobio otkaz.

Ovim potezom Crvena zvezda je obeležila značajan trenutak u svojoj istoriji, budući da je Sferopulos postao drugi strani trener na klupi crveno-belih posle čak 26 godina. Poslednji stranac koji je vodio ekipu bio je Amerikanac Tom Ludvig 1997. godine.

Sferopulos, nekadašnji trener Makabija, imaće izuzetno težak zadatak da povrati ekipu na pobednički put i okrene sezonu u Evroligi.

Navijači su nestrpljivo iščekivali ovaj trenutak, nadajući se da će Sferopulos doneti novu energiju i usmeriti ekipu ka uspesima. Priliku da debituje na klupi Crvene zvezde imaće u ponedeljak od 18 časova protiv FMP-a u Železniku. Svi očekuju uzbuđujuću novu eru za crveno-bele pod vođstvom ovog iskusnog grčkog trenera.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter