0
Domaći fudbal

Mladost Lucani - Crvena Zvezda, Superliga Srbije fudbalska utakmica 11.8.2023. Lucani, Srbijja foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MLADOST NAŠLA TRENERA: U Lučane stiže dobro poznato ime nakon smene Savića!

Objavljeno: 23.10.23 u 11:22

Rešili su pitanje šefa stručnog štaba

Fudbalski klub Mladost iz Lučana doneo je odluku o smeni trenera Igora Savića nakon nedeljnog poraza od niškog Radničkog sa rezultatom 2:1. Umesto Savića, ekipu će u narednom periodu voditi iskusni stručnjak Tomislav Sivić, koji se vraća u Superligu nakon vođenja Radničkog 2022. godine.

Tomislav Sivić je poslednji angažman imao prošle sezone kao trener ekipe Železničara, koji su tada igrali u Prvoj ligi Srbije. Tokom bogate karijere, Sivić je vodio brojne klubove kako u Srbiji, tako i u Mađarskoj. Pored toga, imao je čast da bude selektor U19 i U21 selekcije Srbije.

Mladost se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Superlige sa 15 osvojenih bodova. Prvu priliku da debituje na klupi Mladosti imaće u narednom kolu, kada će Lučani gostovati ekipi Radničkog iz Kragujevca.

Očekuje se da Sivićeva bogata trenerska iskustva i stručnost doprinesu napretku Mladosti u nastavku sezone i donesu klubu željene rezultate. Navijači nestrpljivo iščekuju utakmice pod vođstvom novog trenera, nadajući se boljim rezultatima i uspesima za njihovu omiljenu ekipu.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter