0
Košarka

FOTO: Twitter/printscreen

LEBRON PRED POČETAK NBA LIGE: „Želim da osvojim još jednu titulu“!

Objavljeno: 23.10.23 u 12:50

„Kralj“ je i dalje motivisan u 21. sezoni u karijeri

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa gostuju ekipi Denver Nagetsa u noći između utorka i srede na otvaranju nove NBA sezone. Biće to repriza finala Zapadne konferencije, u kojoj su Nikola Jokić i ekipa iz Kolorada počistili „Jezeraše“ na putu ka prvoj tituli u istoriji franšize.

Pred sam start sezone, govorio je i lider Lejkersa, Lebron Džejms, koji sa 38 i po godina i dalje puca na najviše ciljeve.

Kada sam stigao ovde, imao sam osećaj da ne želim da to bude na kratak rok. Došao sam sa idejom da pomognem ovoj franšizi da se opet vrati u plej-of i da bude u stanju da doda još jedan od tih trofeja Larija O0Brajena u kancelariju Dženi Bas. I bio sam u stanju to da uradim. Hoću sada da pomerim jedan od tih trofeja u stranu i dodam još jedan.

 

FOTO: Los Angeles Lakers

 

Velika godina se očekuje i od Entonija Dejvisa, koji je u plej-ofu ponovo pokazao da je najbolji igrač kluba iz Los Anđelesa zbog svoje „two way“ igre.

Imam osećaj da sam agresivan igrač. I koristim samo ono što mi daje protivnička odbrana. Ako je to skok-šut, onda je skok-šut. Ako je to blok ili postovanje, onda je tako. Ako je prilika za trojku, onda gađam trojku. Pokušavam da napadnem na sva tri nivoa – ističe Dejvis.

Obrva“ je potom pohvalio ceo tim kao i glavnog trenera, Darvina Hema, koji je dobar deo igre podredio krilnom centru.

 

FOTO: twitter/@Lakers

 

Trener pravi plan igre za mene, stavljajući me na prave pozicije. Timske kolege rade dobar posao držeći me u džepu ili mi dozvoljavajući da se nađem na pozicijama koje volim. Posle toga, sve je na meni što se tiče egzekucije.

Otvaranje nove sezone zakazano je za 1 čas i 30 minuta u noći između utorka i srede po srednje-evropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter