0
Fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE PRED LAJPCIG: ‘Imajte na umu da…’

Objavljeno: 22.10.23 u 17:20

Iz Ljutice Bogdana oprezni.

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru trećeg kola Lige šampiona odmeriti snage sa Lajcpigom u gostima u sredu od 21 ćas. Za ovaj susret vlada veliko interesovanje najvatrenijih pristalica ‘crveno-belih’, pa će samim tim šampiona Srbije imati veliku podršku u  Nemačkoj, a iz kluba su izdali posebno saopštenje navijačima i poručili da obavezno poštuju sledeće instrukcije.

1) Dolazak i odlazak na stadion i sa stadiona

– Radi vaše bezbednosti policija će biti prisutna na stadionu i okolnim mestima na dan utakmice. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema tokom vašeg dolaska ili odlaska ili na stadionu, obratite se policajcima ili ovlašćenim redarima.

– Uzdržite se od bilo kakvih provokacija koje bi mogle da dovedu do nereda i pridržavajte se uputstava službe bezbednosti i policije. Imajte na umu da ako se upustite u provokativne akcije, rizikujete ne samo svoju bezbednost, već i bezbednost drugi posetioca. Stoga će policija biti prinuđena da odlučno i dosledno sprečava nasilne i agresivne radnje i da bez izuzetka prijavljuje počinjena krivična dela – navode u saopštenju.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter