1
Košarka

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

VUČIĆ NAJAVLJUJE NAPAD NA ZLATO U PARIZU: Smatra da možemo sa Amerikancima da se borimo za sam vrh!

Objavljeno: 22.10.23 u 12:11

Optimizam za nrednu sportsku godinu gaji predsednik.

Aleksandar Vučić je u nedelju gostovao na Pink televiziji, gde je govorio o brojnim stvarima, ali se dotakao i sporta, pre svega šansi Srbije na predstojećim OI u Parizu.

Sećate koliko puta su nam govorili da Srbije nema na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koliko nas nema na Evropskom prvenstvu u fudbalu? To pokazuje sliku stanja društva. Sećate se koliko su to ponavljali, a evo sada smo bili na Svetskom, bićemo na Evropskom posle 20 ili koliko godina. – rekao je prvi čovek zemlje, i dodao.

Govorili su nam da je košarka propala, pre takmičenja su nam rekli da smo uništili košarku, a mi smo nesrećnim slučajem ili spletom okolnosti izgubili zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu. I to smo igrali bez Jokića, Micića i tako dalje… Na Olimpijadi mislim da možemo da se borimo sa Amerikancima za zlato, naravno tu sad zavisi od ukrštanja u četvrtfinalu, polufinalu – istakao je predsednik.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter